Oletko koskaan ottanut huomioon, kuinka lisensoidun urheiluvaatetuksen suosio kasvaa, riippuen tilaisuudesta? Ainoastaan muutama vuosi sitten jotkin NFL:nyritysyhteistyökumppanit olivat huolestuneita siitä, kuinka liiga käsitteli pelaajien polvistumista kansallislaulun aikana. Kun Alejandro Villanueva, Pittsburgh Steelersinhyökkäävä linjamies, seisoi kunnioittaen kansallislaulun aikana muun joukkueen pysyessä pukuhuoneessa, hänen nimensä alkoi levitä Twitterissä. NFL-fanit nopeasti tekivät piirustuksen hänen nro 78 shortseistaan ja myynti nousi taivaisiin NFL:n verkkokaupassa.Floridan ja Kentuckyn tuotantolaitokset alkoivat painaa Herra Villanuevan nimen ja numeron tuhansiin t-paitoihin hullun lailla ja yhdessä yössä pelaajasta, joka ei koskaan saanut heittoa kiinni tai saanut maalia, tuli parhaiten myyvä pelipaita NFL-liigassa. 

Etsi parhaat joukkueiden innoittamat vaatteet ja anna rakkaallesi erityinen retrotyyli keräilyesineiden, kuten vintagetyylisten pelipaitojen, vaatetuksen ja muistoesineiden kautta. Valmistaudu pelipäivään ja esittele viimeisintä urheiluvarustusta, pelipaitoja, paitoja, t-paitoja ja lippalakkeja. Tuotteemme ovat sopivia sekä kesään että talveen ja löydät myös huppareita, puseroita, pipoja, huiveja ja muita juhliaksesi joukkueylpeyttä. 

Kauppamme tarjoaa tuotteita myös jalkapallon ystäville. Selaa mahtavaa suosikkijalkapalloklubiesi ja koko vuoden urheilun, jalkapallopelipuseroiden ja varusteiden valikoimaamme ja lisää ne ostoskoriisi. 

Jalkapallo on urheilulaji, joka on muuttunut suuresti muutaman vuoden aikana, ja niin on myös teknologia, jota käytetään jalkapallovaatteissa. Useita vuosia sitten jalkapallon vaatesuunnittelijat käyttivät 100% puuvillaa ja polyesteriä, mutta nykyään asiat ovat muuttuneet dramaattisesti. Noin 20 vuotta sitten kun antureita alettiin käyttää pelaajan liikkeiden seuraamiseksi, Nike oli ensimmäinen, joka julkaisi Nike Dri-Fit -teknologian, joka on suosittu valinta urheiluvaatetuksessa. Tästä kankaasta valmistettu urheiluvaatetus myy eniten ja jopa golfaussensaatio Tiger Woods ylisti uutta teknologiaa, sillä se piti hänet viileänä ja jousti hänen kehonsa liikkeiden mukana. Niken Dri-Fit -teknologia pitää urheilijat ja urheilun ystävät viileänä, ja Niken Therma-fit ja storm-fit suunniteltiin pitämään pelaajat kuivana ja lämpimänä. Nike suunnittelee ja valmistaa useita Premier liiga -jalkapalloklubeja, mukaan lukien Manchester United ja Barcelona. Myös Adidas on suunnitellut oman teknologiansa jalkapallovaatetukseen, ja he ovat nimenneet sen Climacool-teknologiaksi. Tämä on erittäin samankaltainen Dri-Fitiin, sillä se on suunniteltu pitämään sinut viileänä urheilun aikana. Climacool-teknologia käyttää mikroilmanvaihtoa, joka sallii ilman virtauksen ihoon. Adidas suunnitteli myös Climawarmin säilyttämään lämpöä vaatteissa ja pitämään käyttäjän lämpimänä.