STS_Hero-min

Tietoa meistä

Meidän tehtävämme

SportsTreadsSuomi.com on yritys, joka työskentelee urheiluvaatetusyritysten kanssa tuodakseen satoja erilaisia tuotteita, mukaan lukien urheiluvaatetuksen ja urheilutuotteet kotiin. Tavoitteemme on innoittaa ihmisiä ilmaisemaan itseään ja unelmoimaan, me huolehdimme lopusta.

Sivustomme

Verkkomarkkinamme kasvaa jatkuvasti ja vaikka aloitimme ainoastaan kourallisella tuotteita, tänä päivänä esitämme satoja tuotteita, t-paidoista lippalakkeihin ja huppareihin sekä trendikkääseen kotisisustukseen. Suunnittelumme tulevat suoraan kauppiailta, ja luetteloimme myös lisensoituja vaatteita.

Lupauksemme

Me uskomme, että muki voi aloittaa keskustelun ja t-paita voi yhdistää ihmisiä. Me lupaamme innoittaa ihmisiä kauppatavarallamme ja tämän takia markkinoimme jatkuvasti kasvavaa urheiluvaatetuksen valikoimaa hauskoista t-paidoista, lämpimistä ja mukavista vaatteista kotisisustukseen. Selaa kauppatavaroitamme ja mitä tahansa ostatkin, jos et ole täysin tyytyväinen, korjaamme kaiken, se on takuu! Kaikki tuotteemme valmistetaan rakkaudella ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseemme, voit palauttaa tai vaihtaa sen ilmaiseksi, vaikka tuote olisi yksilöllistetty.

Ota yhteyttä

Jos sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä mistä tahansa syystä tai yksinkertaisesti kysyä tavaroista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Yliopistonkatu 31 3rd Floor, 20160 Turku, Finland

+358 2 6361001

Mainostajan Julkistaminen

Sivuillamme voit löytää satoja urheiluun liittyviä vaatteita ja muita tuotteita. Me tienaamme rahaa kun klikkaat yhtä tuotteistamme ja siirryt verkkokauppasivullemme. Tyypillisesti tienaamme 15%-20% ostohinnasta.

Ilmoittautuminen yksinoikeuksiin

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.